Cink-oxid
INCI: Zinc Oxide
FÉNYVÉDŐ
Érzékenység, pirosságPigmentfolt, egyenetlen tónus
A Cink-oxid fényvédő hatóanyag. Fizikai UV szűrő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő. Főként ezekhez ajánljuk: érzékenység, pirosság, pigmentfolt, egyenetlen tónus.
Mit csinál? Fizikai UV szűrő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő.
Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: érzékenység, pirosság, pigmentfolt, egyenetlen tónus; ezekhez a bőrtípusokhoz: érzékeny, aknés, rosacea.
A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.
A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.