E-vitamin-acetát
INCI: Tocopheryl Acetate
ANTIOXIDÁNS
Ránc, öregedés
Az E-vitamin-acetát antioxidáns hatóanyag. Stabil E-vitamin forma, bőrön átalakul. Főként ezekhez ajánljuk: ránc, öregedés.
Mit csinál? Stabil E-vitamin forma, bőrön átalakul.
Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: ránc, öregedés; ezekhez a bőrtípusokhoz: száraz, öregedő, érzékeny.
A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.
A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.