LONGEVITY LAB
← HATÓANYAG-SZÓTÁR

Glükonolakton (PHA)

INCI: Gluconolactone
HÁMLASZTÓ Bőrgát, hámlásÉrzékenység, pirosság

A Glükonolakton (PHA) hámlasztó hatóanyag. Nagy molekula PHA - nagyon enyhe hámlasztás. Főként ezekhez ajánljuk: bőrgát, hámlás, érzékenység, pirosság.

Mit csinál? Nagy molekula PHA - nagyon enyhe hámlasztás.

Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: bőrgát, hámlás, érzékenység, pirosság; ezekhez a bőrtípusokhoz: érzékeny, atópiás, rosacea.

A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.

A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.