LONGEVITY LAB
← HATÓANYAG-SZÓTÁR

Közepes lánchosszúságú triglicerid (MCT)

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride
BŐRPUHÍTÓ Szárazság, dehidratáltság

A Közepes lánchosszúságú triglicerid (MCT) bőrpuhító hatóanyag. Könnyű emollient, oldószer aktív anyagoknak. Főként ezekhez ajánljuk: szárazság, dehidratáltság.

Mit csinál? Könnyű emollient, oldószer aktív anyagoknak.

Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: szárazság, dehidratáltság; ezekhez a bőrtípusokhoz: minden bőrtípus.

A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.

A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.