Laktobionsav (PHA)
INCI: Lactobionic Acid
HÁMLASZTÓ
Bőrgát, hámlásÉrzékenység, pirosság
A Laktobionsav (PHA) hámlasztó hatóanyag. PHA + cheláló + antioxidáns. Főként ezekhez ajánljuk: bőrgát, hámlás, érzékenység, pirosság.
Mit csinál? PHA + cheláló + antioxidáns.
Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: bőrgát, hámlás, érzékenység, pirosság; ezekhez a bőrtípusokhoz: érzékeny, érett bőr.
A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.
A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.