Linolsav (Omega-6)
INCI: Linoleic Acid
BŐRGÁT-ERŐSÍTŐ
Bőrgát, hámlásPattanás, tisztátalanság
A Linolsav (Omega-6) bőrgát-erősítő hatóanyag. Barrier erősítés, komedolítikus, gyulladáscsökkentő. Főként ezekhez ajánljuk: bőrgát, hámlás, pattanás, tisztátalanság.
Mit csinál? Barrier erősítés, komedolítikus, gyulladáscsökkentő.
Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: bőrgát, hámlás, pattanás, tisztátalanság; ezekhez a bőrtípusokhoz: aknés, barrier sérült.
A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.
A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.