LONGEVITY LAB
← HATÓANYAG-SZÓTÁR

Maltobionsav (PHA)

INCI: Maltobionic Acid
HÁMLASZTÓ Bőrgát, hámlás

A Maltobionsav (PHA) hámlasztó hatóanyag. Legenyébb PHA - atópiás bőrre is. Főként ezekhez ajánljuk: bőrgát, hámlás.

Mit csinál? Legenyébb PHA - atópiás bőrre is.

Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: bőrgát, hámlás; ezekhez a bőrtípusokhoz: érzékeny.

A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.

A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.