Szaliciloil-fitoszfingozin
INCI: Salicyloyl Phytosphingosine
FAGGYÚSZABÁLYOZÓ
Pattanás, tisztátalanság
A Szaliciloil-fitoszfingozin faggyúszabályozó hatóanyag. P.acnes gátlás, barrier erősítés. Főként ezekhez ajánljuk: pattanás, tisztátalanság.
Mit csinál? P.acnes gátlás, barrier erősítés.
Kinek ajánljuk? Főként a következő bőrproblémákra: pattanás, tisztátalanság; ezekhez a bőrtípusokhoz: aknés, zsíros.
A krémedben: hogy bekerül-e, és milyen arányban, azt a bőrképed alapján a vegyészmérnököd dönti el.
A hatóanyag a választásodtól még nem kerül biztosan a krémedbe: a bőrképed alapján a vegyészmérnököd állítja össze a receptúrát.